قانون مالیات بر سوداگری، زمینه‌ساز رونق تولید و از جذابیت انداختن فعالیت‌های مخرب

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی یکی از اقدامات موثر در راستای کاهش تورم و افزایش رونق تولید خواهد بود. این اقدام قطعا تاثیرگذار است و در شرایط فعلی به افزایش ظرفیت کشور در حوزه اقتصادی کمک می‌کند.به گزارش رسانه مالیاتی ایران، محمدرسول شیخی‌زاده، نماینده قروه و دهگلان با اشاره به اینکه قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در جهت کمک به رونق تولید و مقابله با فعالیت‌های مخرب مصوب شده است، تصریح کرد: اجرای این قانون در شرایط فعلی می‌تواند کمک‌کننده باشد. وقتی فعالیت‌های سوداگرانه مشمول مالیات شوند، نقدینگی این بخش کم می‌شود و به سمت تولید سوق پیدا می‌کند. اما در شرایطی که فعالیت‌های مخرب و سوداگرانه مالیاتی نمی‌پردازند و سود زیادی را نصیب صاحبان‌شان می‌کنند، انگیزه‌ای برای فعالیت اقتصادی مولد و قانون‌مند باقی نمی‌ماند.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی که تورم بالایی در کشور وجود دارد و شاهد اعمال فشار اقتصادی دشمن هستیم، اعمال سیاست‌هایی همچون اجرای قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی می‌تواند کمک‌کننده باشد. نیاز است بسته‌ای از سیاست‌ها را در راستای ساماندهی امور اقتصادی کشور به اجرا بگذاریم. اجرای قانون مورد بحث در راستای حمایت از تولید و از رونق انداختن سوداگری، می‌تواند بخشی از این بسته سیاستی باشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: اجرای قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی یکی از اقدامات موثر در راستای کاهش تورم و افزایش رونق تولید خواهد بود. این اقدام قطعاً تأثیرگذار است و در شرایط فعلی به افزایش ظرفیت کشور در حوزه اقتصادی کمک می‌کند.

شیخی‌زاده گفت: نیاز است اجرای قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در دستور کار اجرا قرار بگیرد. باید آیین‌نامه‌هایش نوشته شوند و ادارات و دستگاه‌های دولتی به درستی این قانون را پیش ببرند.

نماینده قروه و دهگلان در مجلس در پایان گفت: قانون مورد بحث با هدف مقابله با سوداگری‌های کوتاه‌مدت مصوب شده است و به زندگی روزمره مردم خللی وارد نمی‌کند. معافیت‌های گسترده‌ای برای دارایی‌های مصرفی مردم در نظر گرفته شده است و جای نگرانی برای شهروندان نستب به اعمال مالیات بر دارایی‌هایشان وجود ندارد. بر اثر اجرای این قانون، فعالیت‌های سوداگرانه و پرسود هدف مالیات‌ستانی خواهد بود.(منبع: درگاه ملی مالیات سازمان امورمالیاتی کشور) http://www.intamedia.ir/news/ID/48463 لینک کوتاه خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *