رئیس کل دادگستری استان مرکزی:
دستگاه قضا باید به موضوع فرارهای مالیاتی اصناف مختلف ورود کند
ایسنا/مرکزی رییس کل دادگستری استان مرکزی گفت: دستگاه قضایی باید به موضوع فرارهای مالیاتی اصناف مختلف و پرداخت مالیاتهای قانونی ورود پیدا کند.
حجتالاسلام سید عبدالمهدی موسوی سهشنبه ۱۴ آذرماه در همایش روسا و دادستانهای حوزه قضاییه استان مرکزی، با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی در پایان سال جاری و تشکیل ستادهای پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی در شهرستانها، اظهار کرد: باید رسالت این ستادها فراتر از پیشگیری و برخورد باشد. تمام حاکمیت به دنبال اجرای دقیق عدالت است و در این چند ماه باید حساسیت بیشتری به کار گرفته شود.
وی با اشاره به ضرورت رصد بیشتر دستگاههای خدمات رسان و پر مراجع، ادامه داد: اگر چنانچه در این ایام، ترک فعلهایی توسط مدیران یا کارکنان ادارات و دستگاه ها انجام گیرد یقینا موجب نارضایتی مردم خواهد شد، لذا دشمنان قسم خورده این نظام و انقلاب در این ایام حساس و در کمین هستند تا از تنشهای بوجود آمده در سطح جامعه، بیشترین استفاده را کرده و برای یک شهر و استان ایجاد حاشیه کنند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به اهمیت رقابت و سلامت انتخابات، افزود: اگرچه هر یک از مدیران قضایی از گرایشهای مختلفی برخوردارند اما این گرایشها نباید به هیچ وجه در مدیریت و دادرسی شما تأثیرگذار باشد. تمامی افرادی که از فیلترهای موجود در انتخابات گذشتهاند، قابل احترام هستند. حتی افرادی که از این فیلترها نیز عبور نکردهاند به عنوان یک انتخاب کننده باید تکریم شوند تا مشارکت در انتخابات صورت گیرد.
حجتالاسلام موسوی ضمن تاکید بر ۴ راهبرد مد نظر مقام معظم رهبری در مورد انتخابات (رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت) ادامه داد: مجریان و ناظران انتخابات باید نهایت دقت را در عمل به وظیفه خود انجام دهند تا این حقالناس به خوبی به سرانجام برسد و امید است که شاهد برگزاری یک انتخابات پرشور، سالم و مشارکت حداکثری مردم باشیم.
وی با اشاره به اجرای قانون شوراهای حل اختلاف از ابتدای دیماه در ۴ استان اظهار کرد: استان مرکزی یکی از این چهار استان بوده و اجرای آزمایشی این قانون از آبان ماه در استان مرکزی آغاز شده که شاهد تغییراتی در حوزه صلاحیتها، اجراها و ورودیها خواهیم بود.
وی با اشاره به اجرایی شدن مفاد سند تحول و تعالی قوه قضائیه و آسیب شناسی آن، افزود: نظریات مدیران و صاحب نظران در این زمینه دریافت شود. فراخوانی نیز با عنوان اندیشههای قضایی مقام معظم رهبری در قوه قضائیه شکل گرفته که بخشی از آن به استان واگذار شده است. باید با استفاده از ظرفیت قوه قضائیه نظرات و ایدهها در این زمینه ارسال شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تأکید بر وجود ارتباطات هدفمند با ائمه جمعه، شرکتهای دانش بنیان، پایگاههای بسیج و سمنها تصریح کرد: تکریم ارباب رجوع و خانواده محکومان و متهمان مورد تاکید رئیس قوه قضاییه است. دستگاه قضایی باید به موضوع فرارهای مالیاتی اصناف مختلف و پرداخت مالیاتهای قانونی ورود پیدا کند.
وی برخورد با ناهنجاریها را از مطالبات قوه قضاییه دانست و گفت: دادستان ها در برخورد با ناهنجاریهای سازماندهی شده و در حوزه حجاب و عفاف برخورد قانونی لازم را صورت دهند. برای برخورد با جرائم خشن مانند زورگیری، سرقت، چاقوکشی و نزاعهای جمعی، برنامه جدی، مستمر و قاطعی دنبال شود.
وی با اشاره به ضرورت هوشمندسازی در دستگاه قضایی اظهار کرد: دادرسی بدون کاغذ از خردادماه ۹۹ آغاز شده و حدود ۷۰ هزار پرونده ثبت شده است. تلاش شود تا رسیدگی به پرونده های ورودی به دستگاه قضا به صورت دیجیتال و الکترونیک انجام شود تا فضای کمتری در شعبات اشغال شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: تلاش شود تا مردم به سمت سازش سوق داده شوند تا ورودی پرونده ها به دادگستری کاهش پیدا کند و از این طریق حجم کارهای قوه قضائیه نیز کاهش پیدا میکند.
ایسنا