پس از افزایش ۱۰ برابری آرد نان فانتزی ها؛
نان فانتزی ها به تولید ۷۰ درصدی قبل بازگشتند
رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم گفت: پس از آن شوک بزرگ افزایش ۱۰ برابری قیمت آرد واحدهای تولید نان های حجیم و نیمه حجیم به ۷۰ درصد تولید خود بازگشتند.
محمد جواد کرمی در گفتگو با خبرنگار بازار در خصوص وضعیت تخصیص آرد به واحدهای تولیدی نان های حجیم و نیمه حجیم و فعالیت آنها اظهار داشت: اگر چه مشکل تخصیص آرد یارانه ای به نان فانتزی ها مرتفع نشده است اما پس از آن شوک بزرگ افزایش ۱۰ برابری قیمت آرد واحدهای تولید نان های حجیم و نیمه حجیم به ۷۰ درصد تولید خود بازگشتند.
وی با بیان اینکه واحدهای صنفی تولید نان های فانتزی به دستگاه های هوشمند خرید نان مجهز نشدند، افزود: به واحدهایی که این دستگاه های داده شده باید آنها را عودت دهند.
رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم گفت: اکنون این خمیر مایه بدون اینکه نیاز داخل را تامین کند صادرات شده و اجازه واردات آن به دلیل تولید در داخل داده نمی شود
رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم در خصوص معظل جدیدی که پیش پای تولید کنندگان نان های فانتزی است، بیان کرد: اکنون مشکل اصلی ما مواد اولیه است که در بازار کمیاب شده است.
وی با بیان اینکه خمیر مایه یکی از ارکان مهم در تولید نان فانتزی است، خاطرنشان کرد: اکنون این خمیر مایه بدون اینکه نیاز داخل را تامین کند صادرات شده و اجازه واردات آن به دلیل تولید در داخل داده نمی شود.
کرمی عنوان کرد: باید با برنامه ریزی مناسب یا پس از تامین نیاز داخلی صادر شود و یا اجازه واردات داده شود تا این صنف با مشکل تامین مواد اولیه روبرو نشوند.
بازار